Medarbetare

Marcus Furusköld

VD

 070-855 16 43
 marcus.furuskold@furab.se

Marcus är vår dagliga ledare och arbetar dagligen med sälj för lantbruk och industrin. Marcus har ett stort intresse för lantliv och är en hängiven jägare.

Lars Andersson

Inomgårdsspecialist

 070-631 26 86
 lars.andersson@furab.se

Lars är personen som svarar när du ringer. Lars hjälper dig med frågor som rör fodersilo, flexskruvar och fjäderfäinrede. På fritiden tillbringar Lars mycket tid på sitt sommarställe som ligger utanför Lidköping.

Jonas Hagström

Säljare Mälardalen / Norge

 070-855 17 89
 jonas.hagstrom@furab.se

Jonas har ett gediget kunnande om utgödsling, fodersilor och transportskruvar. Han utgår ifrån Katrineholm men har hela Sverige som sin arbetsplats. Alltid med ett leende på läpparna!

Lars Johansson

Lager/produktion

 070-855 32 09
 lars.johansson@furab.se

Lars sköter packning och leverans av din skruvtransportör, fritiden tillbringar han helst i sin Mustang.

Christoffer Pettersson

Svets/produktion

Christoffer är vår duktiga svetsare som tillverkar din skruvtransportör eller bulkrör. Bor utanför Lidköping och har ett gediget bilintresse.

Emil Rask

Fälttekniker

 070-8553025

Emil är vårt senaste tillskott i FURAB familjen. Han är en fena på att montera foderskruvar och silor. På fritiden skruvar han gärna på sina bilar.

Glenn Frost

Fälttekniker

Glenn är en av våra kringresande montörer, han är expert på foderskruvar och fodersilor. Glenn tillbringar mycket tid med sina hästar, han är nämligen gammal SM-mästare i westernridning.

Niclas Karlsson

Svets & Montage

 070-549 21 83

Niclas är personen som med god hand svetsar din skruvspiral eller ditt bulkrör, Niclas driver även en växtodlingsgård parallellt med arbetet på Furab.

Peter Rask

Transport / kranbil

 070-8551616

Peter är vårt ansikte ute på vägarna, han rattar vår kranbil och är fenomenal på att resa och flytta silor.

Bengt Lundberg

Montagetekniker

 073-182 71 48

Bengt är vår inne montör och är ansvarig för byggnationer av silor. Vid sidan av driver han även ett lantbruk med ett 70-tal dikor.